Hi there!

Over ons

It's just the two of us!
Ontdek hieronder wie we zijn.

FOUNDER + TEACHER

Virginie Schoelinck

Gebeten en bezeten door lekker eten.
Een pot Häagen-Dazs salted caramel uitlepelen tot op de bodem in een recordtempo, maar de snelheid van een bejaarde schildpad als het aankomt op een outfit uitkiezen.

Zodra ik thuis een kop koffie of mijn telefoon in mijn handen heb, treedt mijn, intussen welgekend bij vrienden en collega’s, kortetermijngeheugenverlies op.
Zoeken naar mijn smartphone is bijna een voltijdse job op zich. Gelukkig brengt het spoor aan koffietassen met ‘klutskes’ mij altijd terug naar de plaats waar mijn geheugenverlies optrad.

Ik ben een chaotische dagdromer en een tikkende ideeënbom.
Ik heb altijd honger, heb een liefde voor woorden en nog een groter hart voor ’t leven.
Ik ben een echte spring-in-’t-veld, maar zet me in een wabi-sabi-setting en ik kom helemaal tot rust.

OFFICE ASSISTENT + VOORPROEVER

Louis

Sinds 2004 leid ik een echt hondenleven en volgens mijn mama ben ik een verwend nest. Toch blijf ik ervan overtuigd dat ik nog steeds te weinig snoepjes krijg.

Op shootdagen ben ik altijd aanwezig en bewaak ik alle gerechten met mijn leven. Alles wat op de grond valt ruim ik als een echte professional onmiddellijk op.
Mijn grootste talent is naast een bord saucissen zitten zonder ze op te eten. Mijn mama is dan iedere keer super fier op mij omdat ik netjes blijf zitten!

Mijn favoriete bezigheden zijn dutjes doen, duiven achterna zitten, mijn mama 's nachts wakker maken omdat de poes van de buren op het dak loopt en wandelingen in het bos.