Refund Policy voor Studio Food Stories LLC.
Deze refund policy gaat over volgende producten

We zijn ervan overtuigd dat u resultaten zal zien van onze e-courses, coachingprogramma’s en presets als u zelf actie onderneemt met betrekking tot het cursusmateriaal. We bieden het volgende restitutie beleid aan: als u alle actieve modules en lessen voltooid binnen het lidmaatschap met een 100% voltooiingsstatus, als u al het actieve huiswerk hebt voltooid EN u nog steeds niet tevreden bent met de resultaten, kan binnen 30 dagen na aankoopdatum een terugbetaling worden gedaan. 

Als u een terugbetaling aanvraagt, neem dan contact op door een e-mail te sturen naar hallo@studiofoodstories.be met als onderwerp REFUND LESSENMATERIAAL en voeg bewijs toe van het voltooide huiswerk van de cursus. Wij behouden ons het recht om een verzoek tot terugbetaling naar eigen goeddunken toe te kennen of te weigeren.

Refundbeleid voor The Masterclass, Monetize Your Food Photography, Stylingsessies, Pop it-presets en The Food Collection.
Vanwege het digitale karakter van de cursus hebben we een strikt 0 refund beleid voor The Masterclass.

 Refundbeleid voor 1-on-1 coaching, The Mentorship Traject & Feedback Food Foto.
Alle gebruikers hebben recht op een volledige terugbetaling binnen 30 dagen na aanmelding van het coachingprogramma. De gebruiker dient een e-mail te verzenden naar hallo@studiofoodstories met als onderwerp REFUND COACHING en voeg de reden van vraag tot refund toe. Wij behouden ons het recht om een verzoek tot terugbetaling naar eigen goeddunken toe te kennen of te weigeren. Een refund gebeurt met hetzelfde betaalmiddel waarmee het product werd aangekocht. U ontvangt de terugbetaling binnen ten laatste 14 werkdagen na aanvraag.