ONTDEK ALLES OVER

Het
Mentorship

Traject

Een uniek traject, volledig op JOUW maat.​

Ben je klaar om eindelijk professionele
vooruitgang te boeken?

Virginie Schoelinck Studio Food Stories

Je weet dat je het in je hebt om de gewenste resultaten te behalen, maar het lijkt niet te lukken om dat potentieel effectief naar buiten te brengen.


Ik begrijp volledig hoe je je voelt. Ooit stond ik in dezelfde schoenen als jij. Je wilt groeien, nieuwe vaardigheden aanleren, nieuwe klanten aantrekken, maar tegelijkertijd blijf je ter plaatse trappelen. 


Je voelt je overweldigd en weet niet waar je moet beginnen, waardoor er uiteindelijk helemaal niets gebeurt. Door gebrek aan ervaring of expertise neemt je onzekerheid de overhand, en dat is volkomen normaal.


Je weet niet waar je moet beginnen.
Moet je je eerst richten op het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden? Of moet je investeren in nieuw materiaal? Misschien moet je eerst software aanschaffen of bepaalde taken uitbesteden.

Er is te veel aanbod en keuze, waardoor je besluiteloosheid toeneemt. Je vertoont uitstelgedrag door gebrek aan focus en motivatie, wat resulteert in het ontbreken van vooruitgang.


Je voelt je alleen
en hebt het gevoel dat niemand je begrijpt en dat je nergens advies kunt vragen. Je hebt behoefte aan iemand om mee te brainstormen, iemand die alles in jouw hoofd op een gestructureerde manier in een plan giet.

Jouw verhaal was vroeger
mijn verhaal

In 2015 startte ik mijn food blog, A Spoonful of Happiness, om recepten te delen met vrienden en familie. Maar toen ik mijn eerste betalende samenwerking aangeboden kreeg, besefte ik dat hier ook geld mee te verdienen viel. In het begin werkte ik samen met andere foodmerken voor een kleine vergoeding.
Ik was dolgelukkig als ik €50 kreeg aangeboden voor het ontwikkelen van een recept met bijbehorende fotografie.

Intussen zijn we 2024 en run ik een succesvol bedrijf als food fotografe, receptontwikkelaar en coach en leid ik mijn droomleven:

 • Ik heb een locatie-onafhankelijke levensstijl ontwikkeld waardoor ik van om het even waar ter wereld kan werken. Overwinteren doe ik op zonnige bestemmingen: Vorig jaar verbleef ik enkele maanden in Zanzibar, dit jaar verblijf ik enkele maanden in Marokko
 • Ik verdien het tienvoudige per opdracht waardoor ik nu slechts 2 à 3 opdrachten per maand nodig heb. 
 • Ik run mijn eigen online coaching programma waarbij ik mensen zoals jou coach en volledig focus op jouw noden en behoeften. 
 • Ik ben auteur van twee boeken: ‘Pimp Your Food’ en ‘Onweerstaanbaar Kant-en-Klaar’.

"Door te investeren in mezelf leid ik nu mijn droomleven."

Door mij te omringen met de juiste mensen en te betalen voor hun expertise leid ik nu mijn droomleven.

Ik heb de voorbije jaren tienduizenden euro’s uitgegeven aan cursussen en coaching programma’s. En het was de investering meer dan waard.
Want kijk wat voor een geweldig leven ik nu mag leiden. 

Een uniek traject,
volledig op JOUW maat.

Het Mentorship Traject is een traject die volledig afgestemd is op jouw noden.
Het gaat enkel over jouw vragen en jouw doelen.
Het is enkel jij en ik.
Dat betekent dat ik 100% van jou ben en we ons volledig focussen op jouw leerproces.
Dit is geen algemene ‘one-size-fits-all’ cursus maar 1-op-1 sessies op maat van jouw noden en behoeften.

Persoonlijke begeleiding op maat

Het coaching traject is volledig op jou afgestemd.
Ik luister naar jouw behoeften, doelen en uitdagingen en bied gerichte begeleiding om je te helpen bij het bereiken van jouw gewenste resultaten.
Geen standaardaanpak, maar coaching die specifiek is afgestemd op jou.

Ik ken alle struggles en uitdagingen die horen bij het fotograferen van food, onderhandelen met klanten en het starten van een eigen business. Intussen ben ik meer dan 8 jaar actief in de business waardoor ik alle valkuilen door en door ken. 

Toegang tot al mijn kennis

Ik deel al mijn kennis met je, geef mezelf 100% en ik ga voor het beste. Want ik wil dat je op korte tijd een enorm groei doormaakt! Of het nu gaat om het ontwikkelen van vaardigheden, het oplossen van problemen of het creëren van nieuwe kansen, ik sta klaar om mijn expertise met jou te delen en je te voorzien van waardevolle inzichten en strategieën. Alles is straight to the point zonder saaie theorie of overbodige informatie. 

3, 5 of 7 video calls

De coachingssessies vinden plaats via video calls die telkens 60 minuten duren, zodat je kunt deelnemen vanuit het comfort van je eigen omgeving. Ik zorg voor een veilige en vertrouwelijke omgeving waarin je vrij kunt spreken en open kunt zijn over jouw uitdagingen en doelen.
Afhankelijk van je budget kun je kiezen voor 3, 5 of 7 coaching calls. Hoe meer calls je aanschaft, hoe voordeliger het wordt.

Extra ondersteuning via e-mail en WhatsApp

Naast de 7 video calls bied ik ook extra ondersteuning via e-mail en Whatsapp. Heb je tussentijds vragen, behoefte aan feedback of wil je iets delen, dan sta ik voor je klaar om je te ondersteunen.
Al mijn studenten vinden deze manier van communiceren geweldig. Waarom zou je wachten tot de volgende call als je me onmiddellijk via WhatsApp kan bereiken? 
Ik reageer altijd met spraakberichten om je zo snel en efficiënt mogelijk bij te staan.

Een enthousiaste cheerleader

Ik ben jouw grootste supporter! Ik vier ieder succes met jou en moedig je aan om het beste uit jezelf te halen. Ik geloof in jouw potentieel en ben er om je te inspireren, motiveren en ondersteunen tijdens jouw reis naar groei en succes.
Je werkt met iemand samen die enthousiast en vrolijk is en voor een no-nonsense aanpak gaat. Ik push je om buiten jouw comfortzone te stappen zodat je slaagt in jouw doelen. Ik ben enorm gepassioneerd in het overbrengen van mijn kennis en ik ben toegewijd om jouw volledige potentieel naar boven te brengen. 

All round kennis

Elke student deelt dezelfde ervaring: “Je bent echt veelzijdig, je hebt kennis van allerlei gebieden. Deze coaching is zeer uitgebreid, en ik heb veel meer gekregen dan ik ooit had verwacht.” 

En dat vind ik natuurlijk ontzettend fijn om te horen want ik ga ALL IN tijdens onze coaching. Inmiddels ben ik al meer dan 10 jaar actief in deze branche. Dankzij mijn eigen onderzoek ben ik in staat voor vrijwel alle problemen effectieve oplossingen te bieden.

Is Het Mentorship voor jou? 


Ik heb 100% commitment nodig van je om te slagen in jouw doel. Hoe succesvol je bent hangt af van hoe hard je bereid bent om te werken.

De vrijheid om iedere dag te doen wat je graag doet en jouw eigen werkritme te bepalen is onbetaalbaar.

 

Het zorgt voor zo’n creatieve boost om jouw werk in magazines te zien en samen te werken met jouw droomklanten. De struggles en uitdagingen die je zal ondervinden zijn het meer dan waard. Maar je krijgt het niet gepresenteerd op een zilveren plateau. It’s hard work.

Ik zal er voor jou zijn, je ondersteunen, adviseren en motiveren. Jouw overwinningen zijn mijn overwiningen, jouw succes is mijn succes.
 
Het Mentorship Traject is flexibel in timing.
Ik adviseer 1 coaching call van 60 minuten per week aan maar er zullen momenten zijn dat je meer tijd nodig hebt. En dat is ook helemaal oké. We doen alles op jouw tempo.
The Masterclass E-course - Oosterse carpaccio
Ellen The Cooking Nurse - Testimonial

Ellen Vandamme

The Cooking Nurse

Welke topics kunnen we bespreken? 

Aan de hand van het kennismakingsgesprek bepalen we samen welke onderwerpen we coveren. Hieronder krijg je alvast een beeld van wat mogelijk is. 


Fundamentals food fotografie

 • Camera materiaal aanbevelingen en DIY tips
 • Optimalisatie van de ruimte waar je fotografeert.
 • Omgaan met natuurlijk licht
 • Vol vertrouwen manueel fotograferen
 • Jouw eigen stijl vinden.


Compositie & Styling

 • Compositietechnieken 
 • Beweging vastleggen op beeld
 • Dark & Moody, Light & Airy
 • Food Styling
 • Props & Backdrops
 • Kleurentheorie
 • Storytelling
 

Videografie

 • Reels voor social media
 • Editen van video’s in gratis software
 • ondertitels op video
 • Geluid verbeteren
The Masterclass E-course - pancakes

Nabewerking 

 • Editen in Lightroom/Snapseed
 • Presets ontwikkelen en gebruiken
 • Shooten met de computer
 • Meta data
 • Copyright


Business

 • Jouw eigen bedrijf starten
 • Jouw eigen food blog starten
 • Tarieven leren bepalen
 • Onderhandelen met klanten
 • Nieuwe klanten contacteren
 • Mindset
 

Een boek schrijven

 • Uitgeverijen aanschrijven
 • Onderhandelen met uitgeverijen
 • Opbouw van een boek
 • Financiële luik
 

En zoveel meer.

Hoe werkt het?

Na de aankoop van het Mentorship Traject ontvang je een e-mail met instructies.
We plannen een kennismaking call in om elkaar beter te leren kennen en jouw noden en vragen duidelijk in kaart te brengen.

De komende maanden horen we elkaar geregeld via video call. Tijdens deze calls bespreken we het actieplan, jouw huiswerk, jouw resultaten, jouw twijfels en zoveel meer. We plannen de calls in op jouw tempo.

Tijdens kantooruren ben ik bereikbaar via e-mail, buiten de kantooruren, voor dringende vragen, ben ik altijd bereikbaar via Whatsapp. Een last-minute opdracht waar je hulp bij nodig hebt? I’m only a Whatsapp away.

Waarom zou je alles op jezelf uitzoeken als je mij als coach kan inhuren? Door met mij samen te werken krijg je onmiddellijk toegang tot al mijn kennis. Hierdoor ga je veel sneller groeien en heb je iemand naast je die alle antwoorden heeft op jouw specifieke problemen.

 

E-courses Cover - Brownie Oreo
23-1.jpg

Wat is inbegrepen?

Inbegrepen in het Mentorship Traject:

3, 5 of 7 video calls van 60 minuten.
– Extra ondersteuning via e-mail en Whatsapp.
– Persoonlijke begeleiding volledig op maat gemaakt.
Toegang tot al mijn kennis.
– Een enthousiaste cheerleader die ieder succes met je viert!

Is het de investering waard?


Wat is het voor jou waard om jouw droomleven te leiden?
Wat is het voor jou waard om een succesvolle carrière te hebben? 

Wat is het voor jou waard om jouw investering dubbel en dik terug te verdienen na het volgen van het Mentorship Traject?

Je hoeft slechts 1 opdracht binnen te halen om de investering in Het Mentorship Traject terug te verdienen. Investeren in jezelf is ontzettend belangrijk want niemand anders zal het voor je doen.

De reden dat ik succesvol ben is omdat ik altijd ben blijven investeren in mezelf. Ik heb tienduizenden euro’s geïnvesteerd aan e-courses, coaching en boeken. En iedere keer opnieuw zag ik een enorme evolutie in mijn werk. Want ik heb altijd gekozen voor e-courses of coaching programma’s specifiek op wat ik toen nodig op dat moment nodig had om verder te groeien.

E-course Monetize Your Food Photography - Poké Bowl

OK, IK BEN OVERTUIGD!

Ik wil me inschrijven!

3 UUR COACHING
Perfect voor 1 specifiek onderwerp!

315€

Eenmalige betaling

5 UUR COACHING
5 uur intensieve coaching

495€

Eenmalige betaling

7 UUR COACHING
PROMO: +1 uur gratis

635€

Eenmalige betaling

Veel gestelde vragen

Voor iedereen die zijn eigen business wil starten.
Voor iedereen met een hart voor food fotograferen & stylen.
Perfect voor foodbloggers en beginnende food fotografen. 

Ja, je kan in meerdere keren betalen.
Wanneer je kiest voor een betalingsplan dan betaal je 5% extra.
Dit is reeds inbegrepen in de maandelijkse prijs.

Je ontvangt voor iedere video call een link van mij.

No worries! Investeren in jezelf is een grote stap. We kunnen een gratis korte video call inplannen om al jouw vragen te overlopen. Stuur even een e-mail naar virginie@studiofoodstories.be en we plannen een moment in.