1-on-1 coaching

Privé

Workshop

It's only you and me

Ben je klaar om eindelijk professionele
vooruitgang te boeken?

Virginie Schoelinck Studio Food Stories

Je weet dat je het in je hebt om de gewenste resultaten te behalen, maar het lijkt niet te lukken om dat potentieel effectief naar buiten te brengen.


Ik begrijp volledig hoe je je voelt. Ooit stond ik in dezelfde schoenen als jij. Je wilt groeien, nieuwe vaardigheden aanleren, nieuwe klanten aantrekken, maar tegelijkertijd blijf je ter plaatse trappelen. 


Je voelt je overweldigd en weet niet waar je moet beginnen, waardoor er uiteindelijk helemaal niets gebeurt. Door gebrek aan ervaring of expertise neemt je onzekerheid de overhand, en dat is volkomen normaal.


Je weet niet waar je moet beginnen.
Moet je je eerst richten op het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden? Of moet je investeren in nieuw materiaal? Misschien moet je eerst software aanschaffen of bepaalde taken uitbesteden.

Er is te veel aanbod en keuze, waardoor je besluiteloosheid toeneemt. Je vertoont uitstelgedrag door gebrek aan focus en motivatie, wat resulteert in het ontbreken van vooruitgang.


Je voelt je alleen
en hebt het gevoel dat niemand je begrijpt en dat je nergens advies kunt vragen. Je hebt behoefte aan iemand om mee te brainstormen, iemand die alles in jouw hoofd op een gestructureerde manier in een plan giet.

Jouw verhaal was vroeger
mijn verhaal

In 2015 startte ik mijn food blog, A Spoonful of Happiness, om recepten te delen met vrienden en familie. Maar toen ik mijn eerste betalende samenwerking aangeboden kreeg, besefte ik dat hier ook geld mee te verdienen viel. In het begin werkte ik samen met andere foodmerken voor een kleine vergoeding.
Ik was dolgelukkig als ik €50 kreeg aangeboden voor het ontwikkelen van een recept met bijbehorende fotografie.

Intussen zijn we 2023 en run ik een succesvol bedrijf als food fotografe en leid ik mijn droomleven:

 • Ik heb een locatie-onafhankelijke levensstijl ontwikkeld waardoor ik van om het even waar ter wereld kan werken. Zo bracht ik de eerste twee maanden van 2023 door in Zanzibar en verbleef ik in de winter vier maanden in Portugal.
 • Ik verdien het tienvoudige per opdracht waardoor ik nu slechts 2 à 3 opdrachten per maand nodig heb. 
 • Ik run mijn eigen online coaching programma waarbij ik mensen zoals jou coach en volledig focus op jouw noden en behoeften. 
 • Ik ben auteur van twee boeken: ‘Pimp Your Food’ en ‘Onweerstaanbaar Kant-en-Klaar’.

Door te investeren in mezelf leid ik nu mijn droomleven.

Door mij te omringen met de juiste mensen en te betalen voor hun expertise leid ik nu mijn droomleven.

Ik heb de voorbije jaren tienduizenden euro’s uitgegeven aan cursussen en coaching programma’s. En het was de investering meer dan waard.
Want kijk wat voor een geweldig leven ik nu mag leiden. 

Een privé workshop volledig op maat van jouw noden en wensen.

Een 1-on-1 workshop is volledig afgestemd op jouw noden.
Het gaat enkel over jouw vragen en jouw doelen.
Het is enkel jij en ik.
Dat betekent dat ik 100% van jou ben en we ons volledig focussen op jouw leerproces.
Dit is geen algemene ‘one-size-fits-all’ cursus maar 1-op-1 sessies op maat van jouw noden en behoeften.

Persoonlijke begeleiding op maat

De workshop is volledig op jou afgestemd.
Ik luister naar jouw behoeften, doelen en uitdagingen en bied gerichte begeleiding om je te helpen bij het bereiken van jouw gewenste resultaten.
Geen standaardaanpak, maar coaching die specifiek is afgestemd op jou.

Ik ken alle struggles en uitdagingen die horen bij het fotograferen van food, onderhandelen met klanten en het starten van een eigen business. Intussen ben ik meer dan 8 jaar actief in de business waardoor ik alle valkuilen door en door ken. 

Toegang tot al mijn kennis

Ik deel al mijn kennis met je, geef mezelf 100% en ik ga voor het beste. Want ik wil dat je op korte tijd een enorm groei doormaakt! Of het nu gaat om het ontwikkelen van vaardigheden, het oplossen van problemen of het creëren van nieuwe kansen, ik sta klaar om mijn expertise met jou te delen en je te voorzien van waardevolle inzichten en strategieën. Alles is straight to the point zonder saaie theorie of overbodige informatie. 

Een enthousiaste cheerleader

Ik ben jouw grootste supporter! Ik vier ieder succes met jou en moedig je aan om het beste uit jezelf te halen. Ik geloof in jouw potentieel en ben er om je te inspireren, motiveren en ondersteunen tijdens jouw reis naar groei en succes.
Je werkt met iemand samen die enthousiast en vrolijk is en voor een no-nonsense aanpak gaat. Ik push je om buiten jouw comfortzone te stappen zodat je slaagt in jouw doelen. Ik ben enorm gepassioneerd in het overbrengen van mijn kennis en ik ben toegewijd om jouw volledige potentieel naar boven te brengen. 

Is een privé workshop geschikt voor jou? 

 

Ik heb 100% commitment nodig van je om te slagen in jouw doel. Hoe succesvol je bent hangt af van hoe hard je bereid bent om te werken.

De vrijheid om iedere dag te doen wat je graag doet en jouw eigen werkritme te bepalen is onbetaalbaar.

Het zorgt voor zo’n creatieve boost om jouw werk in magazines te zien en samen te werken met jouw droomklanten. De struggles en uitdagingen die je zal ondervinden zijn het meer dan waard. Maar je krijgt het niet gepresenteerd op een zilveren plateau. It’s hard work.

Ik zal er voor jou zijn, je ondersteunen, adviseren en motiveren. Jouw overwinningen zijn mijn overwiningen, jouw succes is mijn succes.
 
The Masterclass E-course - Oosterse carpaccio

Welke topics kunnen we bespreken? 

Tijdens een privé workshop krijg je toegang tot al mijn kennis. Hieronder krijg je alvast een idee van wat mogelijk is. Wil je coaching over iets dat niet opgelijst staat? Contacteer me dan via e-mail en ik bekijk samen met jou wat mogelijk is. 


Fundamentals food fotografie

 • Camera materiaal aanbevelingen en DIY tips
 • Optimalisatie van de ruimte waar je fotografeert.
 • Omgaan met natuurlijk licht
 • Vol vertrouwen manueel fotograferen
 • Jouw eigen stijl vinden.


Compositie & Styling

 • Compositietechnieken 
 • Beweging vastleggen op beeld
 • Dark & Moody, Light & Airy
 • Food Styling
 • Props & Backdrops
 • Kleurentheorie
 • Storytelling

Videografie

 • Reels voor social media
 • Editen van video’s in gratis software
 • ondertitels op video
 • Geluid verbeteren
The Masterclass E-course - pancakes

Nabewerking 

 • Editen in Lightroom/Snapseed
 • Presets ontwikkelen en gebruiken
 • Shooten met de computer
 • Meta data
 • Copywrite


Business

 • Jouw eigen bedrijf starten
 • Jouw eigen food blog starten
 • Tarieven leren bepalen
 • Onderhandelen met klanten
 • Nieuwe klanten contacteren
 • Mindset

Een boek schrijven

 • Uitgeverijen aanschrijven
 • Onderhandelen met uitgeverijen
 • Opbouw van een boek
 • Financiële luik

 

En zoveel meer.

Hoe werkt het?

 

Na de betaling stuur je mij een e-mail en lijst je op wat je graag wil leren tijdens de privé workshop. Je geeft ook enkele beschikbare data door zodat we alvast een datum kunnen vastleggen. 

We houden een korte call zodat ik een duidelijk beeld krijg over wat jouw noden zijn. 

Tijdens de workshop focussen we een volledige dag op het verbeteren van jouw skills zodat je op het einde van de dag reeds een evolutie ziet.

Waarom zou je alles op jezelf uitzoeken als je mij als coach kan boeken? Door met mij samen te werken krijg je onmiddellijk toegang tot al mijn kennis. Hierdoor ga je veel sneller groeien en heb je iemand naast je die alle antwoorden heeft op jouw specifieke problemen.

 

E-courses Cover - Brownie Oreo
E-course Monetize Your Food Photography - Poké Bowl

Is het de investering waard?


Wat is het voor jou waard om jouw droomleven te leiden?
Wat is het voor jou waard om een succesvolle carrière te hebben? 

Wat is het voor jou waard om jouw investering dubbel en dik terug te verdienen na het volgen van het Mentorship Traject?

Je hoeft slechts 1 opdracht binnen te halen om de investering in Het Mentorship Traject terug te verdienen. Investeren in jezelf is ontzettend belangrijk want niemand anders zal het voor je doen.

De reden dat ik succesvol ben is omdat ik altijd ben blijven investeren in mezelf. Ik heb tienduizenden euro’s geïnvesteerd aan e-courses, coaching en boeken. En iedere keer opnieuw zag ik een enorme evolutie in mijn werk. Want ik heb altijd gekozen voor e-courses of coaching programma’s specifiek op wat ik toen nodig op dat moment nodig had om verder te groeien.

OK, IK BEN OVERTUIGD!

Ik wil me inschrijven!

PRIVE WORKSHOP

VOLLEDIGE DAG (6 uur)

€595

De meest gekozen optie!
Ontvang na betaling een factuur
die je 100% kan inbrengen.

Veel gestelde vragen

Voor iedereen die zijn eigen business wil starten.
Voor iedereen met een hart voor food fotograferen & stylen.
Perfect voor foodbloggers en beginnende food fotografen. 

Contacteer me per e-mail om de mogelijkheden te bespreken. De enige voorwaarde is dat het volledige bedrag betaald is op de dag dat de workshop doorgaat. 

Een volledige dag workshop duurt 6 uur. Meestal gaan workshops door van 10u tot 16u30 (inclusief 30 minuten pauze. 

De workshop gaat door bij jou thuis. Op deze manier kunnen we samen de ruimte bekijken en onderzoeken welke plek bijvoorbeeld de juiste belichting heeft. Het tarief is exclusief km vergoeding. Op basis van jouw adres geef ik de exacte vergoeding door.

No worries! Investeren in jezelf is een grote stap. Stuur een e-mail naar virginie@studiofoodstories.be en we plannen kort een call in.